Hjemmelagde fiskepinner med remulade
Hjemmelagde fiskepinner er enkelt og la gjerne barna være med å lage maten. Det er stas å spise mat når man har laget den selv.
Slik gjør du
Bruk filet eller loin av hyse, torsk, sei eller annen hvit fisk. Del fiskefileten i passe skiver.
Bland hvetemel, salt og pepper på en tallerken. Rør ut eggene i en dyp tallerken og ha griljermel på en tredje tallerken. Vend fiskefiletene i blandingen av mel, salt og pepper og dypp i de rørte eggene. Til slutt vender du dem inn i griljermelet. Det er lurt å ha en tallerken å legge på før steking.
Ha et par ss med nøytral olje og 1 ss godt smør i en stekepanne. Pass på at du ikke har for sterk varme. Stek filetene til de blir gylne.
Server med remulade og råstekte båtpoteter, så har du en kjempegod variant av fish & chips!
Hjemmelagd remulade
Grovhakk kapersen, finhakk eller riv rødløken. Bland med majones, pepperrot og agurkmix.