Mangosalat med tigerreker

Mangosalat med tigerreker

Lett
20-40 min

Frisk og god sommersalat. Du kan fint bytte ut tigerrekene med andre skalldyr eller fisk om du ønsker det.

Slik gjør du

Skjær av den nedre delen av sikori/endivesalaten. Plukk bort bladene og legg opp på tallerkenen. Legg omtrent halvparten av innholdet i Romanomix-posen ved siden av endivesalaten.

Skjær mango, agurk, paprika og tomat i litt store biter. Finhakk rødløk, chili og vårløk. Skrell appelsinen og skjær ut båtene. Bland sammen ingrediensene og legg på tallerken. Stek eller grill tigerrekene i ca. 5 minutter og legg på toppen. Hell over vinaigrette til slutt.

Dekorer gjerne med litt basilikum.

Vinaigrette

Kutt basilikumen i mindre biter og bland alle ingrediensene med unntak av sitron i en skål. Smak til med sitronsaft, og rør sammen.