Østers med rødvinseddik eller trøffelolje

Østers med rødvinseddik eller trøffelolje

Lett
under 20 min

Østers er en utsøkt delikatesse og til for å nytes. Østers er en perfekt forrett og kan serves med ulike smaker. Beregn tre til seks østers per person og server dem med rødvinseddik eller trøffelolje, smakfullt og godt!

Slik gjør du

Østers med rødvinseddik

Finkutt sjalottløk i små, små terninger. Hell over en god rødvinseddik. Åpne skjellene, legg dem på et stort fat med knust is og server blandingen ved siden av.

Østers med trøffelolje og pepper

Varm en stekepanne og tilsett rikelig med hel sort pepper. La det riste godt i pannen slik at det begynner å "poppe". Legg så åpnede østers (i skallet) i panna. Dryss på en dråpe trøffelolje på hver østers. Legg på lokk og la stå et par minutter på høy temperatur.