5 kjappe høstsupper

Nyt høstens sopp i en deilig kremet soppsuppe.

Høsten er perfekt for varme og næringsrike supper. Her får du tips til fem raske og smakfulle oppskrifter på høstsupper, laget med sesongens ferske grønnsaker.

Brokkolisuppe

Hjemmelaget brokkolisuppe lager du på 10-15 minutter og er et godt og sunt middagsalternativ. Topp med chiafrø, spirer og små mynteblader. Server med ristet brød ved siden av. Suppen er også god med en topping av reker, høvlet parmesan, brødkrutonger og finklippet gressløk.

Oppskrift på hjemmelaget brokkolisuppe

Brokkolisuppe.jpgFyldig brokkolisuppe toppet med chiafrø, spirer og små mynteblader.

Blomkålsuppe

Blomkålsuppe er enkelt å lage og smaker fantastisk godt. Serveres med godt brød og gjerne litt finklippet spekeskinke som topping.

Oppskrift på blomkålsuppe

Blomkålsuppe.jpg
En god blomkålsuppe er aldri feil når høstmørket setter inn.

Maissuppe

Deilig og mettende maissuppe saftig kyllingfilet og cherrytomater. Serveres med et dryss av finhakket koriander eller gressløk og tortillachips ved siden av.

Oppskrift på maissuppe

Maissuppe med kylling.jpgNyhøstet mais er et supert utgangspunkt for en varm maissuppe.

Tomatsuppe

Hjemmelaget tomatsuppe lager du på kun 10 minutter. Topp suppen med fersk mozzarella, sprø krutonger og noen dråper god olivenolje. Noen dråper tabasco er også godt i om du vil ha suppen litt hottere.

Oppskrift på tomatsuppe

Tomatsuppe med mozzarella.jpg
Topp tomatsuppen med fersk mozzarella og sprø krutonger. Nydelig!

Kremet soppsuppe

En kremet soppsuppe kan serveres som en forrett eller som en lett kveldsrett. Topp suppen med kantareller og friske urter. Server gjerne nybakt brød med godt smør ved siden av.

Oppskrift på kremet soppsuppe