Lavkarbo lasagne med squash

Lavkarbo lasagne med squash

Lett
over 60 min

I denne oppskriften bytter vi ut pastaplatene med squash og bechamelsausen med cottage cheese. På den måten får vi en lasagne rik på smak, men med mye mindre karbohydrater.

Slik gjør du

Kjøttsaus:

Sett ovnen på 180℃ på over - og undervarme.

Del squashen i tynne skiver. Legg dem på litt salt for å trekke ut fuktigheten. La dem så ligge i 10 minutter. Etter 10 minutter tørker du av saltet.

Brun kjøttdeigen i rapsolje i 3 minutter. Ha i løk, gulrøtter og hvitløk. La det frese i ytterligere 3 minutter.

Ha i hermetiske tomater og la koke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Ha cottage cheese i en bolle og tilsett melken og litt salt og pepper. Rør dette sammen.

Legg kjøttsaus, squash og cottage cheese lagvis i en ildfast form. Topp med revet ost.

Stek lasagnen i ovnen på 180 grader i ca 45-60 minutter. La den hvile i 15 minutter.

Serveres med salat.