Kyllingvinger med dipp

Kyllingvinger med dipp
Lett
20-40 min

Stek dine egne kyllingvinger og server med en god dipp, for eksempel sataydipp.

Slik gjør du

1. Legg kyllingvingene i en langpanne dekket med aluminiumsfolie smurt med olje. Ha eventuelt på grillkrydder. Sett pannen litt over midten i stekeovnen ved 200 °C i ca. 30 minutter.

Sataydipp

2. Ha peanøttsmør, østerssaus, kyllingbuljong og vann i en kjele og kok opp. Smak til med sambal oelek til slutt.

Tips: Det finnes også mange gode dipper i butikkene, for eksempel salsa- og guacamoledipp.

Tips for barneselskap:

Træ gjerne kyllingvingene på trespidd før servering. Dette for at det både ser spennende ut og for at alle skal få like mye. Barn spiser ikke like mye som voksne, så du kan regne at dette holder til dobbelt så mange barn som angitt over.