Kyllingbryst med chorizo og smeltet ost

Kyllingbryst med chorizo og smeltet ost

Lett
40-60 min

Oppskrift på saftig kyllingbryst- eller filet, fylt med ost og chorizo, surret i bacon. Dette blir en kyllingrett med masse smak som passer godt til helgen eller når du skal ha gjester. Tilbehøret er hjemmelaget ratatouille og urtebakte perlepoteter.

Slik gjør du

Kylling med chorizo

Snitt en lomme på langs i kyllingbrystene og fyll med ost og chorizo. Pakk kyllingbrystene inn i bacon og krydre med sort pepper.

Brun kyllingbrystene i smør til de er gylne rundt hele. Stek dem ferdige i ovnen på 180 grader til de har en kjernetemperatur på 65 grader.

Ratatouille: Finhakk løk, hvitløk og chili. Skjær aubergine og squash i terninger.

Fres løk og hvitløk i olje til løken er myk.

Ha i squash, aubergine og chili. La frese i 5 minutter. Ha i hakkede tomater og la koke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.

Urtebakte poteter: Vend potetene i i olivenolje, urter, salt og pepper. Stek i ovnen på 180 grader til de er helt møre. Dette tar ca 30 minutter.

Skjær opp kyllingen og server med ratatouille og urtebakte poteter.

TIPS: La kyllingen hvile litt, da temperaturen vil øke ytterligere. 68 grader er perfekt spiseklar temperatur.