Pastasalat med kylling
Lettlaget og smakfull pastasalat med kylling, grønn asparges og fargerik pasta. Bruk ferdig grillet kylling, rester etter kyllingmiddagen, eller kyllingbryst.
Slik gjør du
Del opp grillet kylling eller kyllingrester i pene biter. Velger du å bruke kyllingbryst brunder du dem ved middels varme i tre minutter på hver side. Skru ned varmen og la kyllingbrystene ettersteke i seks til åtte minutter til de er gjennomstekte. Trekk pannen til side og la kyllingbrystene hvile i tre minutter før du deler dem i pene biter.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Skrell den nederste delen av aspargesen, og kok den i lettsaltet vann i 4 minutter. Hell av vannet, og skyll den kokte aspargesen i kaldt vann.
Skyll og del paprika og cherrytomater i ønsket størrelse.
Ha kokt pasta i serveringsbolle eller -fat. Hell over olivenoljen og bland godt. Tilsett grønnsakene og oppdelt kyllingbryst. Smak evt. til med litt salt og nykvernet pepper. Topp med rikelig med frisk basilikum