Pastasalat med kylling
![Pastasalat med kylling](https://res.cloudinary.com/norgesgruppen/image/upload/c_fill,f_auto,h_450,q_auto,w_800/vjipg4annrghnbwucsjr.jpg)
Lettlaget og smakfull pastasalat med kylling, grønn asparges og fargerik pasta. Bruk ferdig grillet kylling, rester etter kyllingmiddagen, eller kyllingbryst.
Slik gjør du
Del opp grillet kylling eller kyllingrester i pene biter. Velger du å bruke kyllingbryst brunder du dem ved middels varme i tre minutter på hver side. Skru ned varmen og la kyllingbrystene ettersteke i seks til åtte minutter til de er gjennomstekte. Trekk pannen til side og la kyllingbrystene hvile i tre minutter før du deler dem i pene biter.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Skrell den nederste delen av aspargesen, og kok den i lettsaltet vann i 4 minutter. Hell av vannet, og skyll den kokte aspargesen i kaldt vann.
Skyll og del paprika og cherrytomater i ønsket størrelse.
Ha kokt pasta i serveringsbolle eller -fat. Hell over olivenoljen og bland godt. Tilsett grønnsakene og oppdelt kyllingbryst. Smak evt. til med litt salt og nykvernet pepper. Topp med rikelig med frisk basilikum