Pastasalat med Lerstang kylling

Pastasalat med Lerstang kylling
Lett
under 20 min

Lettlaget og smakfull pastasalat med Jacobs Utvalgte Lerstangkylling, grønn asparges og fargerik pasta.

Slik gjør du

Brun kyllingbrystene ved middels varme i tre minutter på hver side. Skru ned varmen og la kyllingbrystene ettersteke i seks til åtte minutter til de er gjennomstekte. Trekk pannen til side og la kyllinbrystene hvile i tre minutter før du deler dem i pene biter.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Skrell den nederste delen av aspargesen, og kok den i lettsaltet vann i 4 minutter. Hell av vannet, og skyll den kokte aspargesen i kaldt vann.

Skyll og del paprika og cherrytomater i ønsket størrelse.

Ha kokt pasta i serveringsbolle eller -fat. Hell over olivenoljen og bland godt. Tilsett grønnsakene og oppdelt kyllingbryst. Smak evt. til med litt salt og nykvernet pepper. Topp med rikelig med frisk basilikum