Honningglasert lammeribbe

Honningglasert lammeribbe
Lett
over 60 min

Dette er snaddermat! Lammeribbe glasert med honning og chili - det er verdt å prøve. Ribba kan stekes i ovn eller legges på grillen.

Slik gjør du

1. Sag gjerne beina på ribba slik at den blir lettere å skjære opp etter steking. Fjern overflødig fett. Legg den i en ildfast form.

2. Bland sammen honning, soyasaus, finhakket hvitløk og chili. Pensle dette på ribba. Strø på salt og pepper, og dekk den med aluminiumsfolie.

3. Sett ribba i ovnen på 175 °C i ca. 45 minutter. Ta av aluminiumsfolien, pensle en gang til og stek videre i ca. 45 minutter.

4. Skru opp varmen til 225 °C, pensle på nytt og stek i ytterligere 15 minutter. Du kan også sette den under grillen noen få minutter for å få sprø overflate.

Server gjerne med bakt potet.