Godt til kaffen

Kaffen er helt sentral både i hverdagen og til fest for oss nordmenn, og det smaker alltid godt med noe søtt ved siden av.

I våre butikker finner du en rekke produkter som passer ypperlig til en god kopp kaffe. 

Sjokolade

Vi har konfekt fra både norske og utenlandske anerkjente merker, i tillegg til god sjokolade fra Valrhona. En av våre favoritter er Valrhona Bahibé 46%. Det er en kaffesjokolade med topp balanse mellom sødmen fra melk og kakaoens intensitet med en litt bitter smak.

Kjeks

I hyllene våre finenr du både biscotti og smørkjeks. En av våre mange favoritter er Walkers pure butter shortbread. Dette er en smørkjeks bakt til perfeksjon i hjertet av det skotske høylandet. Kjeksen inneholder kun naturlige ingredienser og produsenten er leverandør til det kongelige slott i England. 

Søte desserter

Både fyrstekake og marmorkake er kjente kakeklassikere til kaffe, men også dersserter er godt til kaffen. I butikkene på Holtet og Majorstuen finner du både oreokake, sjokolademousse, panna cotta og forskjellige fruktmousser som lages av oss på vårt eget kjøkken. De er både flotte å se på og smaker vidunderlig godt.

Iskrem

Is og kaffe er verdens enkleste dessert - lag kaffe og ta frem en boks kvalitetsis far fryseren. Hos Jacob’s finner du også et stort utvalg av kvalitetsis som passer godt til en kopp kaffe. Gioia, Grom og Bamserudlåven representerer det ypperste. Prøv markjordbærsorbet fra Gioia sammen med en sjokoladeterte, Bamserudlåvens vaniljeis til sitronterte eller Grom kaffeis til créme Brûlée. Det smaker helt fantastisk.