Kreativt og raskt med fiskewok

Visste du at hos Jacob's finner du fersk fiskewok i fiskedisken hver eneste dag? Den er klar til å nytes som den er, men den er også et fantastisk utgangspunkt for å utforske kreative serveringsmåter og videreutvikling av smakene.

Fiskewoken til Jacobs blir tilberedt daglig, og innholdet kan derfor variere noe fra dag til dag. Vanligvis består den av en blanding av rød og hvit fisk, scampi og sprø grønnsaker som squash, paprika i ulike farger, sukkererter, rødløk og purre. Den er subtilt smaksatt med sitronpepper og olje, slik at du enkelt kan tilsette andre smaker du foretrekker.

Tilpass smaken etter dine preferanser

Siden woken er lett krydret og ikke dominerende på smak, er den perfekt for eksperimentering med ekstra krydder og sauser. Ønsker du en mer asiatisk vri på fiskewoken, kan du for eksempel tilsette Hoisinsaus, soyasaus eller teriyaki.

Server med nytt, spennende tilbehør

Tradisjonelt serveres fiskewok med tilbehør som ris eller eggnudler, men hvis du føler deg eventyrlysten, kan du for eksempel prøve å servere den med fylt pasta, som ravioli eller tortellini. Velg gjerne kjøttfrie alternativer, som ravioli fylt med ricotta og/eller spinat.

fiskewok_med_pasta_bredde.jpg

Verdens enkleste sjømatpasta! Fiskewok med fylt pasta i fløtesaus med litt økologisk sitronskall og bladpersille er tidenes middagshack. 

Fra fisketaco til sommeruller: Utforsk nye serveringsmåter

Fiskewoken er en allsidig rett som kan forvandles til helt nye retter bare ved måten den serveres på. Tilsett fiskewoken i en kremet fiskesuppe eller grill den raskt i aluminiumsfolie på grillen. Dette gir deg muligheten til å tilpasse fiskewoken etter individuelle preferanser på en enkel måte.

fiskewok_i_tortilla_bredde.jpg

Forvandle fiskewoken til freshe, meksikanske fisketacos med granateple, mango, koriander og lime

Med litt ekstra kreativitet på lager kan du også la deg inspirere av flere av verdens kjøkken. Hva med å servere den med en meksikansk vri i en tortillalefse? Som vietnamesiske smaksbomber i steam buns?

fiskewok_i_bunns_bredde.jpg

Vietnamesiske munnfuller på minutter! Server fiskewok i friterte steam buns med salat, basilikum og Hoisinsaus

Eller kanskje pakket inn i rispapir som en frisk sommerull? Her er det bare fantasien som setter grenser.

sommerruller_bredde.jpg

Sommerens friskeste ruller! Server fiskewoken og ekstra agurk, mango og koriander i sommerruller, sammen med en hoisin-dip tilsatt chillicrisp for litt ekstra spice