Sommerens store krepselag

I fiskedisken hos Jacob's finner du ferdig kokt kreps i krepsesesongen. Vi bistår deg gjerne med alt du ønsker av tilbehør. Loff kan med fordel byttes ut med Västerbottenpai slik de serverer i Sverige – dette er en perfekt kombinasjon til kreps og skalldyr.

I august er det kreps for alle penga. Sesongen er fra 6. august til 14. september, og for mange er dette selve avslutningen på sommeren. Pynt ute med lys, lykter og lanterner og sats på en laaaang, deilig og minnerik aften.

I fiskedisken hos Jacob's finner du ferdig kokt kreps. Krepsen serveres oftest med klassisk tilbehør som nystekt loff, godt meierismør, Rørosmajones, en mild aioli, fersk dill og sitron. Vi hos Jacob's liker også å servere den sammen med Västerbottenpai – slik de gjør det i Sverige. Supplert med gratinert krabbe har du et augustmåltid gjestene sent vil glemme. Beregn 1 kg kreps per person. 

Slik koker du kreps selv. 

Rensing av kreps.jpg