Indisk skrei
Skrei med indiske smaker er godt for både store og små. Her har vi marinert skreifilet med mangochutney, curryaste og tandoripaste.
Slik gjør du
Skjær fisken i litt tykke strimler og mariner den i en blandingen av mangochutney, currypaste og tandoripaste (gjerne 1 time før tilbereding). Stek fisken litt i stekepanne. Legg den over i en ildfast form. Kok ut stekepannen med kokosmelk, tilsett yoghurt naturell. Ha kokosblandingen over fisken.
Fisken stekes ferdig i ovn 10 minutter på 200 grader.
Gul ris
Finhakk 3 fedd hvitløk og fres i kasserollen hvor du skal koke risen. Ha i risen og 2 -3 ss malt eller frisk gurkemeie, evt. safran. Følg anvisningen på pakken videre.
Ha litt limesaft og hakket koriander på fisken rett før servering. Server i formen.
Server gjerne naanbrød ved siden av.