Indisk skrei

Indisk skrei

Lett
over 60 min

Skrei med indiske smaker er godt for både store og små. Her har vi marinert skreifilet med mangochutney, curryaste og tandoripaste.

Slik gjør du

Skjær fisken i litt tykke strimler og mariner den i en blandingen av mangochutney, currypaste og tandoripaste (gjerne 1 time før tilbereding). Stek fisken litt i stekepanne. Legg den over i en ildfast form. Kok ut stekepannen med kokosmelk, tilsett yoghurt naturell. Ha kokosblandingen over fisken.

Fisken stekes ferdig i ovn 10 minutter på 200 grader.

Gul ris

Finhakk 3 fedd hvitløk og fres i kasserollen hvor du skal koke risen. Ha i risen og 2 -3 ss malt eller frisk gurkemeie, evt. safran. Følg anvisningen på pakken videre.

Ha litt limesaft og hakket koriander på fisken rett før servering. Server i formen.

Server gjerne naanbrød ved siden av.