Skrei til hverdags og fest
![](https://res.cloudinary.com/norgesgruppen/image/upload/c_fill,f_auto,h_439,q_auto,w_780/mwmb2twuevhhzv3ngxg6.png)
Et skreimåltid er like godt på en mandag som på en lørdag. Vi har flere spennende skreioppskrifter vi gjerne deler med deg.
Vi kan friste deg med tre retter av skrei - en hverdagsrett, en utradisjonell og en tre retters festmeny. I tillegg gir vi deg en god dessertoppskrift som passer til.
Tradisjonell skrei
Et tradisjonelt skreimåltid serveres med lever, rogn, gulrøtter, kokte poteter og sandefjordsmør. Oppskrift på tradisjonell skrei.
Fish & chips
Fritert fisk og pommes frites var i flere tiår den dominerende hurtigmaten i Storbritannia. Nå har denne populære retten også spredd seg til Australia, New Zealand, Canada og flere kystbyer. Oppskrift på fish & chips med skrei.
Tre retters festmeny
Forret - Skrei ceviche
Ceviche er en spennende, sør-amerikansk rett fra Chile. Her ”koker” vi tynne skreiskiver i syre av sitrus, sukker og salt. Det ser delikat ut og smaker fantastisk!
Hovedrett - Skreiloin med chorizo og portobellosopp
Her kombineres delikate skreiloins med sterk chorizo-pølse og smakfull portobellosopp – smaker som inspirerer hverandre.
Oppskrift på skreiloin med chorizo og portobellosopp.
Dessert - Marsipan og butterdeigsnegler
En smakfull dessert. Kan forberedes i god tid, men stek dem mens gjestene venter. Server dem lune med litt iskrem.