Skrei til hverdags og fest

Et skreimåltid er like godt på en mandag som på en lørdag. Vi har flere spennende skreioppskrifter vi gjerne deler med deg.

Vi kan friste deg med tre retter av skrei - en hverdagsrett, en utradisjonell og en tre retters festmeny. I tillegg gir vi deg en god dessertoppskrift som passer til. 

Tradisjonell skrei

Et tradisjonelt skreimåltid serveres med lever, rogn, gulrøtter, kokte poteter og sandefjordsmør. Oppskrift på tradisjonell skrei.

Fish & chips

Fritert fisk og pommes frites var i flere tiår den dominerende hurtigmaten i Storbritannia. Nå har denne populære retten også spredd seg  til Australia, New Zealand, Canada og flere kystbyer. Oppskrift på fish & chips med skrei.

Tre retters festmeny

Forret - Skrei ceviche
Ceviche er en spennende, sør-amerikansk rett fra Chile. Her ”koker” vi tynne skreiskiver i syre av sitrus, sukker og salt. Det ser delikat ut og smaker fantastisk!

Oppskrift på skrei ceviche.

Hovedrett - Skreiloin med chorizo og portobellosopp
Her kombineres delikate skreiloins med sterk chorizo-pølse og smakfull portobellosopp – smaker som inspirerer hverandre.

Oppskrift på skreiloin med chorizo og portobellosopp.

Dessert - Marsipan og butterdeigsnegler
En smakfull dessert. Kan forberedes i god tid, men stek dem mens gjestene venter. Server dem lune med litt iskrem.

Oppskrift på marsipan og butterdeigsnegler