Mangosalat med tigerreker

Mangosalat med tigerreker
Lett
20-40 min

Deilig salat, som også kan lages med andre skalldyr eller fisk.

Slik gjør du

Skjær av den nedre delen av sikori/endivesalaten. Plukk bort bladene og legg opp på tallerkenen. Plukk av bladene på radicchio rosso og legg ved siden av endivesalaten.

Skjær mango, agurk, paprika og tomat i litt store biter. Finhakk rødløk, chilipepper og vårløk. Skrell appelsinen og skjær ut båtene. Bland sammen ingrediensene og legg på tallerken. Stek eller grill tigerrekene i noen minutter (ca. 5 min) og legg oppå.

Dekorer gjerne med litt basilikum. Fruktig vinegrette: Kutt basilikumen i mindre biter og bland ingrediensene i en skål.

Press saften fra sitronen og rør sammen vinegretten. Hell over rekene. Man kan bytte ut tigerrekene med andre skalldyr eller fisk.