Ravioli med sopp
En smak av Italia. Fylt pasta med sopp, løk, oliven og friske urter er en god middag.
Slik gjør du
Kok pasta etter anvisning på pakken med litt salt og olje i vannet. Hell av kokevannet.
Skjær sjalottløken i ringer og finhakk hvitløken. Surr til løken er myk i olivenolje, tilsett tomatpuré og la surre i ca. 1 min før hermetiske tomater og kvister med friske urter tilsettes. Kok opp og la tomatsausen koke uten lokk i 10-15 min. Ta ut urtene. Rens og riv soppen (f.eks. portobello-, kongeøsters-, aroma- og østerssopp) i biter. Varm olje i en stekepanne, tilsett smør og stek soppen til den er gyllen. Tilsett sorte oliven, smak til med salt og pepper.
Vend godt avrent pasta inn i tomatsausen, anrett i dype tallerkener og legg over stekt sopp og dryss over finhakket basilikum og revet parmesan.
Tips: I denne retten kan du velge ulike typer sopp men vi anbefaler f.eks. portobello-, kongeøsters-, aroma- og østerssopp.