Ravioli med sopp
![Ravioli med sopp](https://res.cloudinary.com/norgesgruppen/image/upload/c_fill,f_auto,h_450,q_auto,w_800/uzliehvas2se3wk8fbvj.jpg)
En smak av Italia. Fylt pasta med sopp, løk, oliven og friske urter er en god middag.
Slik gjør du
Kok pasta etter anvisning på pakken med litt salt og olje i vannet. Hell av kokevannet.
Skjær sjalottløken i ringer og finhakk hvitløken. Surr til løken er myk i olivenolje, tilsett tomatpuré og la surre i ca. 1 min før hermetiske tomater og kvister med friske urter tilsettes. Kok opp og la tomatsausen koke uten lokk i 10-15 min. Ta ut urtene. Rens og riv soppen (f.eks. portobello-, kongeøsters-, aroma- og østerssopp) i biter. Varm olje i en stekepanne, tilsett smør og stek soppen til den er gyllen. Tilsett sorte oliven, smak til med salt og pepper.
Vend godt avrent pasta inn i tomatsausen, anrett i dype tallerkener og legg over stekt sopp og dryss over finhakket basilikum og revet parmesan.
Tips: I denne retten kan du velge ulike typer sopp men vi anbefaler f.eks. portobello-, kongeøsters-, aroma- og østerssopp.