Nygrillet kylling - rask middag

Tips til middag som går raskt: nygrillet kylling fra Jacob's sitt varmeskap. Helstekt kylling er et godt utgangspunkt for en god, lett og rask hverdagsmiddag.

Nygrillet kylling fra varmeskapet 

Hver dag steker vi hel kylling, opp til flere ganger om dagen. Vi velger store kyllinger - som regel fra Lerstang, og du får både hel kylling, kyllinglår og kyllingvinger. Med andre ord får du fersk, nygrillet og saftig kylling hele dagen. Du får den halv eller hel, og vi deler den gjerne for deg.

Grillkyllingen er allroundkrydret med grillkrydder, og den kan inngå i mange forskjellige retter. Du kan enten spise den som den er med ris, kyllingsaus og en god salat ved siden av eller den kan også smaksettes videre. Smaksett for eksempel kyllingen med en BBQ-saus. I en pasta-, nudel- eller cæsarsalat kan en grillet kylling mette en hel familie.

Tips til gode oppskrifter med nygrillet kylling: 

Pastasalat med kylling

Pastasalat med nygrillet kylling.jpg

Enkel og rask oppskrift på pastasalat med kylling. Bruk ferdig grillet kylling, rester etter kyllingmiddagen eller kyllingbryst. Legg ingrediensene hver for seg på fat eller i skåler, og la hver enkelt blande sin egen favorittsalat! Se oppskriften her

Kremet kyllinggryte

Kremet kyllinggryte.jpg

Lettlaget og god kyllinggryte med løk og sopp, smaksatt med kremost og timian. Serveres med pasta og en frisk grøann salat. Se oppskriften her.

Panzanella med kylling

Panzanella med kylling.jpg

Brødsalat med grønnsaker og grillet kylling. Restemat på italiensk vis. Like godt til lunsj som til middag. Se oppskriften her.

Quesadillas med grillet kylling

Quesadillas med nygrillet kylling.jpg

Perfekt som middag, kveldskos eller i matpakken. Rask rett med revet grillet kylling, tacosaus, paprika, sukererter, rødløk, vårløk, revet ost og tacokrydder. Se oppskriften her.