Slik bruker du produktene fra ASK gård

Er du på jakt etter noen gode tips til bruk av ASK-produktene, bør du stoppe opp ved delikatessedisken hos Jacob's. Der kjenner de produktene og vet å kombinere disse med andre godsaker fra disken.

Skal du invitere til spekemat blir det vanskelig å komme utenom ASKs produkter – de representerer en helt ny form for smak og kvalitet. ASK har med sin produksjonsmetode utfordret den etablerte kjøttbransjen. Som eneste bedrift i Norge produserer de utelukkende økologisk spekemat. De kverner for eksempel sitt eget krydder for at alle de gode aromaene skal bli med i pølsene. Og de salter og krydrer stykningsdelene én for én, så alle får samme unike kvalitet.

Hjemmelagt pizza

Prøv for eksempel spekemat fra ASK som topping på hjemmelagd pizza. Sleggesalami og Hockey – speket nakke, i løvtynne skiver, er veldig godt! Ellers er spekeproduktene deilige både på brødskiva, i en frisk sommersalat eller i kombinasjon med velsmakende oster, druer og paprika eller en nylaget italiensk salat. 

Norsk tapas

Spekemat fra ASK Gård egner seg også godt til tapas. Både skinker og spekepølser er smakfulle og tar seg godt ut på bordet. De egner seg godt til å spises alene eller ha på brød med aioli. Forskjellige typer ost er også viktig på et tapasbord – fra den klassiske Manchego-osten til de bløte, som brie, chevre og mozzarella. Og så finnes det så mange gode norske oster som egner seg. Prøv Brilliant Brie fra Thorbjørnrud eller Høvding Sverre fra Orkladalen ysteri.