Fristende spekemat

Hos oss finner du et bredt utvalg av spekemat fra hele verden. Tre av de mest kjente skinketypene er Bayonne-, Serrano- og Parmaskinke.

Bayonneskinke
Bayonneskinke produseres i Syd-Vest i Frankrike, ved foten av Pyreneene. Skinkene gnis inn med salt som kommer fra Béarn. Tørkingen og modningen foregår i minimum 9-10 måneder der temperaturen, klimaet fra Atlanterhavet og luften fra Spania er med på å prege skinken.

Serranoskinke
Serranoskinke produseres over hele Spania av kjøtt fra hvite svin, mens Ibéricoskinkene, også kjent som “Pata Negra” produseres av sorte griser.

Parmaskinke
Parmaskinke er italienernes stolthet og produseres kun i området rundt byen Parma, der temperatur og klimatiske skiftninger gir skinkene deres særpreg.

Felles for disse skinkene er at de fortjener din fulle oppmerksomhet og bør nytes naturell sammen med god drikke.