Nudelsalat med kylling

Nudelsalat med kylling

Middels
over 60 min

Frisk og god salat med marinert kyllingbryst og en hot dressing.

Slik gjør du

Kylling

Lag en marinade av hvitløk, chili, ingefær, soyasaus og rapsolje og mariner kyllingen - gjerne over natten, men det holder også fint med et par timer før tilberedning. Grill kyllingbrystene på medium varme, 4-5 minutter på hver side eller til en kjernetemperatur på ca. 69°C. Sett til side og la kjøttet hvile før det skjæres i skiver.

Mens kyllingen stekes kan du blande sammen dressingen så smakene får satt seg litt.

Kok nudlene etter anvisning på pakken.

Anrett babyspinat på et fat. Bland glassnudler og resten av grønnsakene sammen med dressingen og fordel utover babyspinaten. Skjær kyllingfileten i skiver og legg øverst på nudelsalaten. Dryss cashewnøtter og masse frisk koriander over helt til slutt.

Tips! Du kan bruke flere typer kjøtt til en nudelsalat, som f.eks. ytrefilet av lam.