Svinekoteletter med lun fransk potetsalat
Litt finhakket hvitløk i dressingen er også godt.
Oppskrift på enkel og god middag med svinekjøtt. Varier vinaigretten med urter og krydder, den kan også kjøpes ferdig. Blir det rester igjen kan du blande kotelettstrimler i potetsalaten og spise neste dag, den er like god kald.
Slik gjør du
Svinekoteletter med lun fransk potetsalat
Finn frem ingrediensene.
Kok poteter møre i vann. Det tar ca 15 minutter. Kjenn med en kakenål eller gaffel om de er passe myke, med litt tyggemotstand.
Visp ingrediensene til dressingen raskt sammen.
Del potetene i biter, hvis de har tynt skall trenger de ikke å skrelles. Hakk selleri, løk, hvitløk og dill, og bland med potetene. Vend inn dressingen mens potetene enda er varme.
Krydre kotelettene med salt og pepper. Grill eller stek dem i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side til de er akkurat gjennomstekt.
Server kotelettene med den lune potetsalaten.