Svinekoteletter med lun fransk potetsalat

Svinekoteletter med lun fransk potetsalat

Litt finhakket hvitløk i dressingen er også godt.

Lett
20-40 min

Oppskrift på enkel og god middag med svinekjøtt. Varier vinaigretten med urter og krydder, den kan også kjøpes ferdig. Blir det rester igjen kan du blande kotelettstrimler i potetsalaten og spise neste dag, den er like god kald.

Slik gjør du

Svinekoteletter med lun fransk potetsalat

Finn frem ingrediensene.

Kok poteter møre i vann. Det tar ca 15 minutter. Kjenn med en kakenål eller gaffel om de er passe myke, med litt tyggemotstand.

Visp ingrediensene til dressingen raskt sammen.

Del potetene i biter, hvis de har tynt skall trenger de ikke å skrelles. Hakk selleri, løk, hvitløk og dill, og bland med potetene. Vend inn dressingen mens potetene enda er varme.

Krydre kotelettene med salt og pepper. Grill eller stek dem i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side til de er akkurat gjennomstekt.

Server kotelettene med den lune potetsalaten.