Grillet honningkotelett med Taverna grillost

Grillet honningkotelett med Taverna grillost
Middels
over 60 min

Prøv grillet honningkotelett med mangosmør og lun tomat-courgette salat med Taverna grillost. Perfekt sommermat!

Slik gjør du

Koteletten marineres i 1 time i olie, honning og rødløk (dette kan med fordel gjøres dagen før). Bløtt smør rører med mango chutney, purre, curry, persille og chili.

Legg smøret på bakepapir og rull det til en "pølse"og legg det til kjøl. Koteletten brunes og stekes på grill eller panne. Potetene skrelles og skjæres i pene skiver, stekes gyldne i panne. Grillost, tomater og squash skjæres i skiver. Vendes i mel og stekes gyldne på grill/grillpanne. Grill ost, tomater samt squash anrettes i lag over hverandre på tallerkenen. Koteletten legges sammen med en skive mangosmør og pyntes med karse.