Wraps med torsketunger

Wraps med torsketunger
Lett
20-40 min

Sprøstekte tunger av skrei servert med sprek tartarsaus i en myk lefse. Lekkert som snack eller forrett.

Slik gjør du

Sprøstekte tunger i wraps

Skyll torsketungene og tørk dem med tørkepapir. Knekk egg i en bolle og pisk godt sammen. Bland griljermel med salt og kajennepepper i en tallerken. Vend torsketungene først i egg, så i griljermel. Varm olje i stekepanne til den har god varme, og stek torsketungene til de er gyllenbrune og gjennomstekte.

Vask hjertesalatblader og tørk godt. Skrell og kutt løken i 2, deretter i tynne skiver. Legg en lefse på tallerken og begynn med hjertesalat i bunn, så sprøstekt torsketunge, så legger du på litt rødløk og tartarsaus og pakker det godt inn i lefsen til du får en wrap.

Tartarsaus

Kok egg hardkokt, avkjøl og grovhakk. Finhakk persille, sylteagurk, kapers og løk, og bland dette sammen med egg. Tilsett majones og rør inn litt lake fra sylteagurk til du får en tykk, men smidig saus. Smak til med litt sukker, salt og hvit pepper.