Premium ribbe fra Prima Jæren

Ønsker du ribbe av toppkvalitet, anbefaler vi deg fersk ribbe fra Jæren Smak som du får i vår kjøttdisk.

Den ferske Jæren Smak ribben fra Primagruppen er norsk og jærsk premiumribbe som kun er tilgjengelig i begrenset mengde. Så sikre deg et eksemplar mens du har sjansen.

Svinekjøtt fra Jæren

Jæren Smak er en kvalitetsbetegnelse for svineprodukter av markedets høyeste kvalitet. Med basis i mattradisjonene på Jæren, er Jæren Smak resultatet av et samarbeid innen kjøttproduksjon, fra bonde til forbruker, med fokus på å bedre kvalitet og smaksopplevelse på norsk kjøtt. De har utviklet et unikt grisefôr basert på gammel viten og tradisjoner. Tester gjennomført av Gastronomisk Institutt i Stavanger viser at kjøtt basert på spesialfôret har bedre struktur, og i følge flere av Norges fremste kokker, langt bedre smak enn annet kjøtt.

Dyrevelferd – en forutsetning for god kvalitet

Det legges stor vekt på dyrevelferd. Dette innvirker på helheten, og ikke minst på smaken. Dyrene har til en hver tid tilstrekkelig areal for trivsel, samt rikelig med grovfôr og strø. Kjøretid fra produsent til slakteri er begrenset til maks én time, samt at omgivelsene i slakteriet er tilpasset dyrenes vante miljø. De har fri tilgang på fôr og vann, og det spilles spesialkomponert musikk for å sikre en stressfri slakteprosess.

Vi anbefaler deg å prøve vår Jæren Smak ribbe fra kjøttdisken neste gang du vil ha noe skikkelig godt til middag. Velbekomme!