Alt av sild hører julen til

Julesild, kryddersild, fruktsild, glassmestersild, sherrysild, mormors sild, sennepsild, sild i dill, rødbetsild, karrisild, tomatsild og akevitsild. Eller kanskje hjemmelagde sild? Sild hører uansett julen til.

Det sies at Norge er bygget av sild og poteter, og at havets sølv reddet mange mennesker fra å sulte i hjel. Sild er fremdeles sunt, men har nok mistet sin status som livredder. Nå er fisken en delikatesse – godt hjulpet av et hav av deilige smaksingredienser.

Nyfisket sild.jpg

Norges største utvalg av sild

Den skinnende fisken er utrolig sunn med 4,3 prosent omega 3-innhold, masse gode fettsyrer og den skal være glimrende for de som har høyt kolesterol.

På vinteren og rundt juletider er silden på sitt aller beste, og hos Jacob’s finner du Norges kanskje største utvalg, i en rekke innbydende smaksvarianter. På glass får du rømmesild, kryddersild, tomatsild, sennepsild, sursild, peppersild, tyttebærsild, karrisild, kremet sild, ingefærsild, julesild og ferdig sildesalat. Våre dyktige ferskvarefolk lager også daglig silderetter du kan få med hjem i løsvekt. Hva med å invitere familie og venner på et skikkelig sildebord?