Avocadosalat med strimlet svinekjøtt

Avocadosalat med strimlet svinekjøtt
Lett
under 20 min

Mettende salat med mye godt i! Denne kan du trygt servere til middag.

Slik gjør du

1. Fres kjøttet et par minutter på sterk varme i litt olje. Stek det i to omganger. Dryss over salt og pepper.

2. Skyll salatene og skjær issalaten i strimler. Ruccula kan brukes som den er eller i biter. Legg salaten i en bolle sammen med løken. Avocadoen skjæres i båter og dynkes med litt sitronsaft slik at den holder fargen.

3. Pinjekjernene blir ekstra gode hvis de ristes i tørr stekepanne til de får en gyllen farge. Dryss pinjekjernene over salaten.

Tips! Bruk gjerne ferdigdressing. Du kan også bruke de halvferdige dressingblandingene som skal blandes ut i olje og/eller vann.

Svinekjøtt – enten det er kokt skinke, spekeskinke eller stekte strimler og bacon – passer til både fruktige, spicy og hotte smaker, og er derfor knallgodt i salater.