Asiatiske kveitebiffer med wokgrønnsaker

Asiatiske kveitebiffer med wokgrønnsaker
Lett
20-40 min

Grønnsaker og fisk i wok gir en utrolig god smak til hverandre. I denne wokretten har vi både kveite, krabbekjøtt og ørlite chili. Alt ligger til rette for et herlig måltid.

Slik gjør du

Kveitebiffer

Bland kveite og eggeplommer lett sammen. Tilsett fløte i en tynn stråle og bland sammen til en lett og løs farse. Ha i limesaft, chili, hvitløk og ingefær. Tilsett krabbekjøtt og bland godt med en slikkepott. Smak til med salt og pepper.

Sitronsaus

Bland sammen crème fraiche, yoghurt, limeskall, sitronsaft- og skall. Smak til med salt og pepper.

Bløt hendene i vann og form kveitefarsen til små biffer. Stek dem deretter i smør i ca. 2 minutter på hver side.

Varm rapsoljen i en wok og wok grønnsakene til de er ferdige. Tilsett salt og pepper. Wok deretter potetbåtene.

Server kveitebiffene med potetbåter, wokede grønnsaker og sitronsaus.