Skalldyrene er på sitt beste om vinteren

På vinterstid er skalldyrene på sitt aller beste, og våre fiskedisker bugner av herlig sjømat som skalldyr og skjell.

Når det er iskaldt i vannet forsvinner algene og levevilkårene for skalldyr og skjell blir bedre. Skalldyrene blir ”fastere i fisken”, bedre i smaken og oppnår en generelt høyere kvalitet. Og vi i Jacob´s har fylt opp diskene våre med et bredt utvalg av alt du måtte ønske deg av skalldyr og skjell! Derfor er det nå du skal invitere gjester og by på skalldyr.

Tre av våre vinterfavoritter er sjøkrepskamskjell og blåskjell

Reker på is.jpg

Gode skalldyrsoppskrifter

Hummer naturell
Hummerbisque
Gratinert hummer
Dampede blåskjell med kokos og lime
Dampede blåskjell på bål
Gratinerte sjøkreps
Kamskjell med avokadokrem og valnøttsalat
Kamskjell med fennikel-, appelsin og mangokompott
Mangosalat med tigerreker
Olivenmarinerte reker
Reker
Pasta med hjerteskjell
Østers i tre varianter
Østers tempura