Krydderpanerte kyllingvinger

Krydderpanerte kyllingvinger
Middels
over 60 min

De beste kyllingvingene lager du selv! Prøv vår supergode paneringsmiks på kyllingvingene neste gang du får lyst på litt kosemat. Nudelsalat er knasende godt tilbehør!

Slik gjør du

1. Bland sammen paneringsbrød og krydder. Dypp kyllingvingene i melken og deretter i paneringen. Varm oljen og stek kyllingvingene til de er gylne og gjennomstekte.

Salat

2. Knus nudlene grovt med hendene og stek dem gylne i smøret. Tilsett sesamfrø og mandelflak og stek videre. Tilsett kryddermix og krydderposene. Hell blandingen over på et fat og avkjøl helt (blandingen kan oppbevares minst en uke i et tett glass).

3. Finsnitt salat, paprika og vårløk og bland det i en bolle med de stekte nudlene. Kok asparges to minutter i lettsaltet vann, avkjøl i isvann.

Dressing

4. Visp sammen ingrediensene til dressingen og hell den over ved servering.