Råvarer av kjøtt
-
Storfekjøtt -
Storfebog -
Oksebryst -
Bibringe av storfe -
Mørbrad av storfe -
Flatbiff av storfe -
Bankekjøtt av storfe -
Surret roastbeef av storfe -
Rundstek av storfe -
Entrecôte av storfe -
Filetkam av storfe -
Høyrygg av storfe -
Culotte av storfe -
Svin -
Nakkekoteletter -
Svinebog -
Svineside -
Svineknoke -
Skinke -
Kotelettkam -
Lam og fårekjøtt -
Lammebryst med nakke -
Lammebog -
Lammelår -
Slagside av lam -
Lammeside uten nakke -
Lammesadel/kam -
Fugl -
And -
Kylling, hel -
Kalkun, hel -
Storfugl -
Rype -
Fasan -
Høne -
Vaktel -
Vilt -
Reinsdyr -
Elg -
Hare -
Kjøttfarser og kjøttdeiger -
Medisterdeig -
Lammedeig -
Kjøttdeig -
Karbonadedeig -
Kyllingkjøttdeig, kalkunkjøttdeig -
Kjøttdeig av svin, kvernet svinekjøtt -
Kjøttfarse