Råvarer av kjøtt
-
Storfekjøtt
-
Storfebog
-
Oksebryst
-
Bibringe av storfe
-
Mørbrad av storfe
-
Flatbiff av storfe
-
Bankekjøtt av storfe
-
Surret roastbeef av storfe
-
Rundstek av storfe
-
Entrecôte av storfe
-
Filetkam av storfe
-
Høyrygg av storfe
-
Culotte av storfe
-
Svin
-
Nakkekoteletter
-
Svinebog
-
Svineside
-
Svineknoke
-
Skinke
-
Kotelettkam
-
Lam og fårekjøtt
-
Lammebryst med nakke
-
Lammebog
-
Lammelår
-
Slagside av lam
-
Lammeside uten nakke
-
Lammesadel/kam
-
Fugl
-
And
-
Kylling, hel
-
Kalkun, hel
-
Storfugl
-
Rype
-
Fasan
-
Høne
-
Vaktel
-
Vilt
-
Reinsdyr
-
Elg
-
Hare
-
Kjøttfarser og kjøttdeiger
-
Medisterdeig
-
Lammedeig
-
Kjøttdeig
-
Karbonadedeig
-
Kyllingkjøttdeig, kalkunkjøttdeig
-
Kjøttdeig av svin, kvernet svinekjøtt
-
Kjøttfarse