Oppskrifter med kjøtt
-
Buffalo chicken wings med blåmuggostdressing
-
Five-spice chicken
-
Grillet flatbird
-
Grillet kyllingfilet
-
Grillet kyllinglår med yoghurt og ramsløk
-
Grillspyd med kylling
-
Helstekst kylling med plommer, epler og urtesmør
-
Indisk hønsesuppe - Mulligatawnysuppe
-
Italiensk pizza med kylling og mozzarella
-
Koreanske kyllingvinger
-
Kremet kyllinggryte
-
Kylling i pita
-
Kyllingbryst med chorizo og smeltet ost
-
Kyllingbryst med pasta og hvit balsamico saus
-
Kyllingbryst med timian og sitron
-
Kyllingfilet fylt med Brie
-
Kyllingfilet med pestopasta
-
Kyllinggryte til hverdags
-
Kyllingklubber "southern style"
-
Kyllingklubber med salat
-
Kyllinglår med ovnsbakte småpoteter og grønnsaker
-
Kyllingsandwich med coleslaw
-
Kyllingvinger med grillsaus og tzatziki
-
Kyllingvinger med sticky, asiatisk saus
-
Nudelsalat med kylling
-
Panzanella med kylling
-
Pastasalat med kylling
-
Quesadillas med grillet kylling
-
Saftig helstekt kylling med grønnsaker
-
Tandoori kyllinggryte
-
Øldampet kylling på grill - Kylling på boks
-
Vaktler i fløtesaus
-
Kalkunbryst i stekepose
-
Helstekt kalkun med stuffing
-
Timian og calvadosgravet duebryst
-
Stekt vaktel med sellerirotpuré, syltet gresskar og sjysaus
-
Hjemmelaget andeconfit med pommes frites og syltede agurker
-
Kalkunwraps
-
Kalkunpai
-
Wraps med andekjøtt
-
Baguette med and, sennep og stuet rødkål
-
Hunter´s pie
-
Andebryst med sellerirot og søtpotetpuré
-
Andebryst m/pastinakkrem og appelsinsaus
-
Helstekt and
-
Andeconfit med karamelliserte epler
-
Sprøstekt and med appelsinsaus
-
Andebryst m/potet- og selleripure
-
Kalkunbryst med urtegremolata
-
Ryper med potetmos, grønnsaker og saus
-
Andeconfit med mandelpotetstappe
-
Storfuglbryst av røy med selleripuré og rødløkkompott
-
Helstekt gås med rosenkål og glasert epler
-
Kalkunbryst med rødbetsaus og steinsopprisotto
-
Kalkun med surkål, grov potetmos og madeirasaus
-
Helstekt tri tip med sterk bearnaisesaus
-
Biffsandwich med Flat Iron, stekt løk og sennepsmajones
-
Fajitas med Flank Steak og tomatsalsa
-
Denver steak med fløtegratinerte poteter og rødvinssaus
-
Langtidsstekt høyrygg
-
Langtidsstekt høyrygg i jerngryte
-
Biff for deg som vil ha det litt magert
-
Biff marinert i akevitt og soyasaus
-
Biff med asparges og balsamico vinaigrette
-
Biff med tomatsalat og bakte poteter
-
Biff stroganoff
-
Biffsalat
-
Boeuf bourguignon
-
Côte de Boeuf - entrecôte på bein
-
Culottestek
-
Fersk kjøttsuppe
-
Fersk suppe
-
Grillet entrecôte med bèarnaise og søtpotetfries
-
Grillet kalveentrecôte og spede grønnsaker med urtesaus laget på nyr
-
Grillet ytrefilet med ponzusaus
-
Gulasj
-
Helgrillet indrefilet av storfe
-
Helstekt entrecôte med chimichurri
-
Hjemmelaget kjøttsuppe
-
Indrefilet med søtpotetpure
-
Kjøttkraft
-
Klassisk Côte de boeuf
-
Koreansk biff - bulgogi
-
Oksestek med rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter
-
Ramen med kalv
-
Roastbeef
-
Rødvinsbraisert bibringe
-
Saftig biff med pommes frites og bearnaisesaus
-
Saftig sandwich baguette med revet høyrygg, ostesaus og syltet jalapenõs
-
Steam buns med pulled beef
-
Tapasboller med fiken
-
Tradisjonell T-bone steak
-
BBQ Brisket med mac'n cheese og coleslaw
-
Helstekt culotte med gnocchi og bakte tomater
-
Ytrefilet med ovnstekte poteter og aspargesbønner
-
Calzone
-
Enkel biff tartar
-
Fylt paprika med ris og karbonadedeig
-
Hjemmelagde vårruller
-
Hjemmelaget karbonader med løk
-
Klassisk bolognese
-
Langpannepizza
-
Lavkarbo lasagne med squash
-
Lavkarbo pizza
-
Meksikansk gryte
-
Pizzaboller
-
Quesadillas
-
Taco med kjøttdeig
-
Tapas kjøttboller
-
Angusburger med cheddar og syltet rødløk
-
Gourmetburger med speltrundstykke
-
Gullburger med kremet mais og aioli
-
Hamburger med parmesan & chili
-
Lammeburger med fritert pastinakk
-
Miniburgere
-
Asiatisk ribbe
-
Asparges med Toscanaskinke og trøffelskum
-
Baconpoteter
-
Brioche baguette med pulled pork
-
Bruschetta med Toscanaskinke og burrata
-
Cassoulet
-
Chorizo salsa
-
Engelsk frokostpølse
-
Enkel skinkegrateng
-
Fylt svinenakke
-
Fylte nakkekoteletter
-
Fylte svinekoteletter med balsamicobakt løk og salat
-
Glasert tapasribbe
-
Grillet spareribs med apple coleslaw
-
Grillspyd med smokey rib
-
Grillspyd med sommerkotelett
-
Helgrillet svinecarré med rødløk
-
Helstekt indrefilet av svin
-
Helstekt svinecarré med grov dijonpotetstappe
-
Helstekt svinecarré med hvitløk
-
Hjemmelagde pølser
-
Hjemmelagde sossiser
-
Hjemmelaget julepølse
-
Hjemmelaget leverpostei
-
Hjemmelaget ribberull
-
Iberico secreto
-
Italiensk pølsegryte
-
Juleskinke, Julskinka
-
Julesylte
-
Koteletter med stekte poteter og smørdampede grønnsaker
-
Lys lapskaus
-
Marinert nakkefilet av svin med stekte grønnsaker
-
Nakkekoteletter med potet- og aïolisalat
-
Noir de Bigorre
-
Oriental pork tenderloin
-
Ovnsbakt svinenakke
-
Pai med pølse, epler og løk
-
Parmaskinke med melonfyll
-
Pasta med pølse
-
Pastasalsicca
-
Pizza bianco
-
Pizza med parmaskinke
-
Porchetta
-
Primørsalat med San Danieleskinke
-
Pulled pork i lefse
-
Pulled pork i steam buns
-
Pulled pork tilberedt på smoker
-
Revet svinenakke med eplecoleslaw
-
Smokey ribs american style
-
Smokey ribs BLT
-
Smokey ribs goin nuts
-
Småretter av ribbe, medisterpølse og medisterkake
-
Spareribs med grillet søtpotet
-
Spekeskinke med lun salat og rømmedressing
-
Sprøstekt ribbe
-
Sprøstekt ribbe med ribbesaus, mandelpoteter og rødkål
-
Svenske kjøttboller
-
Svin ytrefilet med parmesan crust
-
Svinecarre
-
Svinecarré med teriyaki-glaze
-
Svinekoteletter i form
-
Svinekoteletter med blomkål, kikerter og padron-paprika
-
Svinekoteletter med couscoussalat
-
Svinekoteletter med lun fransk potetsalat
-
Svinemedaljonger med ovnsstekte poteter
-
Svineschnitzel med soltørkede tomater og Roquefort
-
Tapasboller i tomatsaus
-
Trøffelrisotto med culatello og parmesankjeks
-
Vårlig grillspyd med stekt sommerkål
-
Wok med svinekjøtt
-
Ytrefilet med aspargesbønner
-
Ytrefilet med chilikål
-
Asiatisk lammegryte
-
Braisert lammenakke m/sticks
-
Braisert lammeskank med grønnsaker og saus
-
Braisert lammestek i skiver
-
Bruschetta med pinnekjøtt
-
Enkel lammegryte
-
Fransk lammegryte
-
Fylt lammelår med potet- og sellerirotpuré
-
Fylt lammerullade
-
Fårikål
-
Grillede lammekoteletter
-
Grillet marinert lammeribbe
-
Helgrillet lam
-
Helstekt lammecarré med shitake og røstipotet
-
Hjemmelaget lammerull
-
Julesandwich
-
Kebab i pita
-
Klassisk lammestek med hvitløk og rosmarin
-
Lam i balsamicosaus
-
Lam i curry med brød og ris
-
Lam korma
-
Lam tandoori
-
Lammebog med fungi og flatbrød
-
Lammecarré med ezme, spicy pistasjnøtter og yoghurt
-
Lammecarré med kantareller
-
Lammecarré med steinsopprisotto
-
Lammecarré med urte- og parmesanlokk
-
Lammefilet med blomkålpuré og salat
-
Lammefrikassé
-
Lammefrikassé
-
Lammegryte med sitron og paprika
-
Lammegryte med smak av Marokko
-
Lammesalat med primører
-
Lammeskank med kokte grønnsaker og gul ertestuing
-
Lammestek i gryte med rotgrønnsaker
-
Lammestek med ovnsbakte grønnsaker
-
Lammetaco
-
Langtidsgrillet lammebog med couscous og lefser
-
Langtidstekt lammelår
-
Lefseruller med lammerull og rødbetesalat
-
Løkpanerte lammekoteletter
-
Moussaka
-
Pannestekte lammekoteletter med coussoussalat
-
Pinnasteik med utradisjonelt tilbehør
-
Pinnekjøtt
-
Pinnekjøttsuppe
-
Pølsespyd
-
Salt lammekjøtt med raspeball og kålrabistappe
-
Shish kebab
-
Smalahove
-
Urtemarinerte lammekoteletter med Halloumi
-
Frikassé av kje
-
Fylt kje-porchetta med dampede grønnsaker og ertepuré
-
Kje med tomater, artisjokker og oliven
-
Kjegryte inspirert fra Peshawar
-
Kjegryte med mye smak
-
Kjelår med grillede grønnsaker
-
Kje-porchetta med risotto og cherrytomater
-
Langtidsstekt kjebog
-
Langtidsstekt kjebog med asiatiske smaker
-
Ovnsstekt kjebog med rotgrønnsaker
-
Steam buns med kje og mangosalsa
-
Bidos - Samisk reinsdyrgryte
-
Braisert harefilét
-
Einerrøkt hjort ytrefilet i skogen
-
Elg entrecote
-
Elg ytrefilet med stekt rosenkål og bacon
-
Elgsodd
-
Fasan
-
Gravet hjort med syltet soppblanding
-
Helstekt reinsdyrplomme (flatbiff)
-
Hjortecarré m/sellerirotpuré, marinerte tomater og rosenkål
-
Hjortefilet med kastanjepurè
-
Hjortefilet med risotto
-
Hjortemedaljong i mandelsmør med pastinakkpure`og Sauce Grand Veneur
-
Kaninfrikassé med champagne og rotgrønnsaker
-
Klassisk elgstek
-
Klassisk finnbiffgryte
-
Reinsdyr flatbiff med hasselbackpoteter
-
Reinsdyr mørbrad med sautérte kantareller, rosenkål og gratinerte hasselbackpoteter
-
Reinsdyr ytrefilet med pastinakkpuré
-
Reinsdyrstek med tyttebærsaus
-
Viltgryte a la Jennie